Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De zomer officieel uit dansen in Zwolle (afgelast ivm weer)

Helaas is het komend weekend niet droog en zonnig. We hebben dit evenement dus afgelast.

Op 27 september organiseren we een bijzondere  buitendans in samenwerking met de oprichters van Esctatic Dance Amsterdam. Shanto en Gevenementen willen graag de leukste DJ’s die in  de hoofdstad vaak staan te schitteren ook hier in het Oosten een podium geven.

Deze keer nodigen we je uit om te komen genieten van de extreem dansbare ritmische muziek van Esta Polyesta. Zij draait regelmatig bij Ecstatic, maar ook op Ruigoord en bij Noorderlicht. Haar muziek kenmerkt zich door een mix van vele culturen ( Afrikaans, Azisch, Latijns Amerikaans) in een modern jasje. Kom je  met ons meedansen op deze zondagmiddag op het terrein van Sportcampus de Pelikaan. We dansen met koptelefoons in silent disco style, dus we creëren daarmee geen geluidsoverlast voor de omgeving. Uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen, dus houden we 1,5 meter afstand tijdens het dansen.

Ecstatic Dance is een unieke danservaring. Samen creëren we een verbonden sfeer waarin iedereen zich veilig en vrij voelt om te dansen, plezier te hebben, te ontdekken, kwetsbaar te zijn en als je dat wilt ook je grenzen te verleggen. Tijdens de dans wordt er niet gepraat en houden we het puur natuur: we dansen alcohol en drugs vrij.

Het ticket kost €15,00. Wanneer de zonnestralen het laten afweten en het regent op de 27e, dan lassen we het event af en krijg jij de aankoopprijs van je ticket terug van ons. Bij het terrein kan je gratis parkeren.

We beginnen met de inloop om         13.30

De openingsceremonie                        14.00

(geen inloop meer mogelijk na 14.00 uur)

Ecstatic  dance journey                       14.30

Closing Circle                                        16.30

Wil je zelf even een kleedje om op te liggen of  zitten meenemen, als je daar behoefte aan hebt? Ook willen we je vragen zelf water en/of thee mee te nemen. We kijken er naar uit je te zien op de 27e!

Er is toiletgelegenheid geregeld op de locatie.

https://chipta.com/en/tickets/event/31151/ecstatic-dance-zwolle/event-info/

Tickets

Adres: 

Sportcampus de Pelikaan

Haersterveerweg 2B

8034 PK Zwolle